Coaching

Op zoek naar jouw richting?

Wie ben ik? Wat wil ik? Waarom gaan anderen steeds over mijn grens? Hoe is de balans tussen mijn werk en mijn privé leven? Waarom heb ik zo weinig energie?

Vanuit je huidige situatie zijn er vragen ontstaan. De antwoorden op die vragen zijn al in jouw-zelf aanwezig, maar je vindt ze (nog) niet.

Samen doen brengt verlichting. Gun jij jezelf een coaching traject?

Mijn werkwijze

In een intakegesprek verkennen we samen je vraag en kijken we of het klikt. Het intakegesprek is gratis.

Tijdens de coach-sessies zet ik je ‘in beweging’. Je handen komen in beweging met verf, klei en ander beeldend materiaal of je hele lijf komt al wandelend in beweging in de prachtige natuur rondom mijn praktijk. Door je eigen werk te bekijken en bespreken en door bewegend te ervaren kom je tot nieuwe inzichten.

Naast het helder en concreet maken van je vraag en je verlangen, oefenen we ook in het daadwerkelijk neerzetten daarvan in je dagelijkse leven. Wat heb je nodig om het te gaan doen, om te blijven staan en om het vol te houden. Het uitgangspunt is dat wat zich ontvouwt niet tijdelijk, maar blijvend is. Wat zie jij aan jezelf en wat ziet je omgeving aan jou als je weer alleen verder wandelt? In dit hele proces begeleid ik je. Ik loop met je mee, reik je de hand of geef je een zetje als dat nodig is….

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gesprek, dan kun je me telefonisch bereiken of via het contactformulier onder het kopje ‘contact’.

Tarief: €85,- per sessie (1 uur).