Workshop Je-Zelf in Beeld

“Ze zeggen altijd – zoek je zelf, maar ik weet niet wie ik ben.

Er wonen mensen diep in mij die ik nog nauwelijks ken.

Er leven er belachelijk veel onder dezelfde huid.

En als ik zoek naar wie ik ben zoek ik de beste uit ”

Toon Hermans

Workshop Je-Zelf in Beeld

Op zoek naar een moment van ontspanning en creativiteit?

Nieuwsgierig naar wie jij bent?

Je-Zelf beter leren kennen?

Ieder van ons bestaat uit verschillende personen of rollen. Zo ben ik: vrouw, echtgenote, moeder, leerkracht … Maar ook: De zorgzame, de kritische, de zelfverzekerde, de harde werker, … Al die personen en rollen vormen samen onze persoonlijkheid.

In de workshop ‘Je-zelf in Beeld’ maak je collage-kaarten door plaatjes te verzamelen en samen te voegen tot een geheel. Iedere kaart heeft een andere sfeer en vertelt een ander verhaal. Iedere kaart vertegenwoordigt een stukje van jouwzelf.

“Welk verhaal heeft jouw collage te vertellen?”

Als de kaarten klaar zijn, gaan we kijken wat deze je te vertellen hebben. Dit doe ik door het stellen van een aantal standaard vragen die je vanuit de kaart beantwoordt. Je probeert daarbij je denken “uit te zetten” en antwoordt gewoon wat er in je opkomt.

Na het beantwoorden van de vragen lees ik je alles nog eens voor. Dit geeft verdieping en soms nog aanvullende inzichten. Het is een mooi en boeiend proces dat je antwoorden en inzichten kan geven over delen van jezelf. Op deze manier krijg je een steeds completer beeld van jezelf en ga je bovendien naar huis met een set kleine kunstwerkjes!    

Wat: Workshop in mijn atelier.

Tijdsduur: 2 uur

Wanneer: In overleg te boeken, minimaal 2 personen – maximaal 5

Tarief: € 45,- inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers

Zin in deze workshop? Neem Contact met me op voor meer informatie of een boeking.